Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці – легке, пісне блюдо. Кількість і склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак.
Покроковий рецепт
Всі фрукти помийте, почистіть і поріжте. Перекладіть підготовлені і нарізані фрукти у глибоку миску.
В маленькій чашці збийте разом йогурт, мед, ананасовий сік, сік лайма і цедру цитруса. Почніть з йогурту і ананасового соку і, додаючи все, відрегулюйте смак заправки, все перемішайте.
Полийте заправку на фрукти в миску і обережно перемішайте. Поставте салат в холодильник на 1-2 години або подавайте негайно (але краще всього, якщо фрукти і заправка охолоджені).
Перед подачею присипте фруктовий салат смаженими горішками. Приємного апетиту!