Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці

Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці – легке, пісне блюдо. Кількість і склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак.

Інгредієнти

ананас – 1 стакан
банан – 1 чашка
манго – 1 чашка
ківі – 1 чашка
мандарин або апельсин – 1 чашка
Для заправки фруктового салату:
знежиреного грецького йогурту – 1/4 склянки
рідкого меду – 2 столові ложки
ананасового соку – 2 столові ложки
сік лайма – за смаком
смажені горішки – за смаком
цедра мандарина або апельсина – не обов’язково

Як приготувати Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці

Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці – легке, пісне блюдо. Кількість і склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак.

Покроковий рецепт

Всі фрукти помийте, почистіть і поріжте. Перекладіть підготовлені і нарізані фрукти у глибоку миску.

В маленькій чашці збийте разом йогурт, мед, ананасовий сік, сік лайма і цедру цитруса. Почніть з йогурту і ананасового соку і, додаючи все, відрегулюйте смак заправки, все перемішайте.

Полийте заправку на фрукти в миску і обережно перемішайте. Поставте салат в холодильник на 1-2 години або подавайте негайно (але краще всього, якщо фрукти і заправка охолоджені).

Перед подачею присипте фруктовий салат смаженими горішками. Приємного апетиту!