Ананас промити, обсушити, зрізати верхівку (як на фото), не обрізаючи при цьому листя.
З обох половинок вирізати середину (найзручніше це зробити ложкою для морозива). Серцевину у м’якоті вирізати і викинути, вона жорстка.
М’якоть ананаса нарізати невеликими шматочками – кубиками. Ківі очистити від шкірки, нарізати кубиками. Яблуко розрізати навпіл, видалити серцевину і плодоніжку, нарізати кубиками (того ж розміру що ананас і ківі).
Фрукти готові. Перекласти порізані фрукти в глибоку миску, перемішати. Тепер можна все перекласти в «чашу» ананаса.
Фруктова закуска під вино готова. А якщо додати йогуртову заправку, вийде прекрасний фруктовий салат. Приємного апетиту!