Габаджоу з свинини

Габаджоу зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріжемо м’ясо упоперек волокон на пластинки, ширина яких 0,7 див.

Відбиваємо кожен шматочок і трохи солимо.


Додаємо крохмаль і холодну воду, перемішуємо і залишаємо мінімум на годину.

Наливаємо масло в сковороду і розігріваємо. Викладаємо м’ясо по одному шматочку у киплячу олію і смажимо по 3-5 хвилин з кожного боку. Таким чином, обсмажуємо все м’ясо і прибираємо його в бік.



Починаємо готувати кисло-солодкий соус. Ріжемо овочі: морква – великою соломкою, перець – великими квадратиками, часник – кружальцями.

Обсмажуємо овочі на рослинному маслі на повільному вогні протягом 3-5 хвилин.





Додаємо сіль, цукор, томатну пасту, соєвий соус, оцет і воду, все добре перемішуємо.


У соус відправляємо обсмажене м’ясо, додаємо трохи крохмалю, якщо соус вийшов дуже рідкий. Перемішуємо, щоб кожен шматочок покрився соусом. Залишаємо на вогні ще 5 хвилин.

Блюдо готове. Подавати краще гарячим, хоча і в холодному вигляді габаджоу дуже смачна закуска.