Яйце, збиваю з сіллю.
Додаю яйце воду і змішую інгредієнти.
Додаю борошно і все добре перешиваю. Вимішую готове тісто і залишаю його трохи відпочити. Тим часом починаю готувати засмажку.
Цибулю ріжу і дістаю натерту моркву з морозилки. Я часто овоч в натертому вигляді заморожую, оскільки морква буває великих розмірів, а для страви вона потрібна в невеликій кількості. Щоб продукт не пропадав і висихав в холодильнику, я її натираю, висипаю в пакет і заморожую.
Цибулю і моркву обсмажую до золотистого кольору і додаємо томатну пасту.
Розкачую тісто товщиною 3 див. Щоб галушки вийшли однакового розміру і були більш акуратними, я використовую форму для пельменів. Видавлюю тісто, і кидаю галушки в киплячу підсолену воду. Коли тісто спливе, варю його ще 3 хвилини і дістаю шумівкою.
Готові галушки викладаю в сковороду з засмажкою і перемішую
Поки страву тепле подаю його на стіл змащуючи сметаною.