Галушки, тушковані в томатному соусі

Галушки, тушковані в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйце, збиваю з сіллю.

Додаю яйце воду і змішую інгредієнти.

Додаю борошно і все добре перешиваю. Вимішую готове тісто і залишаю його трохи відпочити. Тим часом починаю готувати засмажку.

Цибулю ріжу і дістаю натерту моркву з морозилки. Я часто овоч в натертому вигляді заморожую, оскільки морква буває великих розмірів, а для страви вона потрібна в невеликій кількості. Щоб продукт не пропадав і висихав в холодильнику, я її натираю, висипаю в пакет і заморожую.

Цибулю і моркву обсмажую до золотистого кольору і додаємо томатну пасту.

Розкачую тісто товщиною 3 див. Щоб галушки вийшли однакового розміру і були більш акуратними, я використовую форму для пельменів. Видавлюю тісто, і кидаю галушки в киплячу підсолену воду. Коли тісто спливе, варю його ще 3 хвилини і дістаю шумівкою.

Готові галушки викладаю в сковороду з засмажкою і перемішую

Поки страву тепле подаю його на стіл змащуючи сметаною.