У складі таких гамбургерів можна не сумніватися, адже навіть булочки по цього рецептом приготовані своїми руками.
Інгредієнти
Тісто для булочок: | |
Вода – 1,25 чашки | |
Борошно – 4,5 чашки | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Цукор – 5 ст. л. | |
Сухе молоко – 0,25 ч. л. | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Дріжджі сухі – 2,5 ч. л. | |
М’ясний фарш: | |
Фарш (свинина+яловичина) – 500 г | |
Цибуля ріпчаста – 4 головки | |
Капуста білокачанна – 1/6 качана | |
Помідори – 2-3 шт | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком |
Хочу поділитися рецептом домашніх дуже і дуже смачних гамбургерів (домашніх булочок з м’ясної котлеткою). Приготувати такі гамбургери можна, як на обід, так і на сніданок. Побалуйте своїх рідних.
Покроковий рецепт
випікати 20-25 хвилин
Приготувати тісто для булочок, змішавши всі необхідні інгредієнти. Поставити на растойку на 1-1,5 години. Якщо є хлібопічка, то замісити тісто краще в ній. З готового тіста сформувати кульки. Змастити деко вершковим маслом і випікати булочки при температурі 180 градусів протягом 20-25 хв до світло-коричневого кольору. Остудити.
У фарш додати половину дрібно нарізаного цибулі, посолити, поперчити і перемішати. Сформувати дуже тонкі котлети
Обсмажити котлети з двох сторін на рослинній олії до готовності.
Капусту, цибулю нарізати соломкою. Помідори – кружечками.
Готові булочки розрізати на дві частини. Кожну частину змастити соусом.
На одну частину покласти шарами: котлета, помідор, капуста, цибуля. Закрити гамбургер другою частиною.
Готові гамбургери трохи підігріти в мікрохвильовій печі. Приємного апетиту!