Гамбургери «Домашні» з мясної котлетою

Гамбургери «Домашні» з мясної котлетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У складі таких гамбургерів можна не сумніватися, адже навіть булочки по цього рецептом приготовані своїми руками.

Інгредієнти

Тісто для булочок:
Вода – 1,25 чашки
Борошно – 4,5 чашки
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 5 ст. л.
Сухе молоко – 0,25 ч. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Дріжджі сухі – 2,5 ч. л.
М’ясний фарш:
Фарш (свинина+яловичина) – 500 г
Цибуля ріпчаста – 4 головки
Капуста білокачанна – 1/6 качана
Помідори – 2-3 шт
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Гамбургери «Домашні» з м’ясної котлетою

Хочу поділитися рецептом домашніх дуже і дуже смачних гамбургерів (домашніх булочок з м’ясної котлеткою). Приготувати такі гамбургери можна, як на обід, так і на сніданок. Побалуйте своїх рідних.

Покроковий рецепт

випікати 20-25 хвилин

Приготувати тісто для булочок, змішавши всі необхідні інгредієнти. Поставити на растойку на 1-1,5 години. Якщо є хлібопічка, то замісити тісто краще в ній. З готового тіста сформувати кульки. Змастити деко вершковим маслом і випікати булочки при температурі 180 градусів протягом 20-25 хв до світло-коричневого кольору. Остудити.

У фарш додати половину дрібно нарізаного цибулі, посолити, поперчити і перемішати. Сформувати дуже тонкі котлети

Обсмажити котлети з двох сторін на рослинній олії до готовності.

Капусту, цибулю нарізати соломкою. Помідори – кружечками.

Готові булочки розрізати на дві частини. Кожну частину змастити соусом.

На одну частину покласти шарами: котлета, помідор, капуста, цибуля. Закрити гамбургер другою частиною.
Готові гамбургери трохи підігріти в мікрохвильовій печі. Приємного апетиту!