Гарбуз запечений з корицею в медово-ванільному сиропі

Гарбуз запечений з корицею в медово-ванільному сиропі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз не просто виходить смачною, а вона ще й дуже корисна. Ця страва чудово урізноманітнює щоденний раціон і його приготування не займає багато часу і не вимагає величезних зусиль

Покроковий рецепт

Беремо гарбуз і ріжемо шматочками товщиною десь 2-2,5 см (шкірку не знімаємо). Викладаємо шматочки на сковороду.

У чашці розбити гарячу воду з цукром і медом. Заливаємо цим сиропом шматочки гарбуза. Вода повинна покривати половину гарбуза. Зверху посипаємо цукром і корицею.

Випікати гарбуз протягом 30 хвилин при температурі 190 градусів.

Протягом приготування перевертати шматочки на іншу сторону, щоб не пересохли. Стежте, щоб солодка водичка стала густим сиропом.

Ножем пробуємо, якщо шматочки м’які, то дістаємо і поливаємо сиропом, який у нас вийшов. Таку смакоту ваші домочадці будуть просити знову і знову.