Гарбузовий крем-суп на вершках

Гарбузовий крем-суп на вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз – 1/2 невеликого розміру
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 3 шт
Вершки – 500 мл
Хліб – 200 гр
Часник – 1 зубчик

Як приготувати Гарбузовий крем-суп на вершках

Одного разу ми з подругами відправилися в ресторан грузинської кухні, де вирішили спробувати щось незвичайне – те, що не входить у щоденний раціон російської людини. Свій вибір ми зупинили на гарбузовій суп-пюре. Саме тоді я і закохалася в нього. Такий ніжний і ароматний, я відразу подумала про те, що не погано б готувати його вдома.

Отже, вивчивши безліч рецептів в інтернеті я нарешті знайшла свій ідеальний баланс смаку. Цей суп не вимагає приправ, він сам по собі виходить дуже ароматним – всьому виною гарбуз. Намагайтеся вибирати самий запашний її примірник. Ну і звичайно домашні часникові грінки додадуть особливу пікантність цій страві!

Покроковий рецепт