Гарбуз – 1/2 невеликого розміру | |
Цибуля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Картопля – 3 шт | |
Вершки – 500 мл | |
Хліб – 200 гр | |
Часник – 1 зубчик |
Як приготувати Гарбузовий крем-суп на вершках
Одного разу ми з подругами відправилися в ресторан грузинської кухні, де вирішили спробувати щось незвичайне – те, що не входить у щоденний раціон російської людини. Свій вибір ми зупинили на гарбузовій суп-пюре. Саме тоді я і закохалася в нього. Такий ніжний і ароматний, я відразу подумала про те, що не погано б готувати його вдома.
Отже, вивчивши безліч рецептів в інтернеті я нарешті знайшла свій ідеальний баланс смаку. Цей суп не вимагає приправ, він сам по собі виходить дуже ароматним – всьому виною гарбуз. Намагайтеся вибирати самий запашний її примірник. Ну і звичайно домашні часникові грінки додадуть особливу пікантність цій страві!