Підготовка овочів. Ретельно помити й очистити овочі.
Нарізати невеликими кубиками гарбуз, дрібно нашаткувати цибулю і моркву, також невеликими шматочками нарізати картоплю
У каструлю для супу скласти гарбуз і залити водою (на 2 пальця вище овочів), посолити і поставити на повільний вогонь. Тим часом почати пасерувати цибулю.
Поступово ввести в цибуля всі овочі, що залишилися. Спочатку моркву, потім картоплю. Обсмажити все на середньому вогні. Накрити кришкою і продовжувати тушкувати на повільному вогні. Посолити за смаком.
Насіння, які були в гарбузі промити, трохи просушити на рушнику або газеті, а потім обсмажити на сковороді.
Змішати гарбуз з іншими овочами і варити на повільному вогні 20 хвилин до повного приготування овочів.
Тим часом підготуємо грінки. Для цього будь хліб на ваш смак порізати дрібними кубиками, обсмажити на сковороді без олії і додати часник, попередньо пропущений через прес.
Блендером або пресом перетворити в пюре вміст каструлі, додати вершки, довести до кипіння і вуаля – крем-суп готовий!
Залишилося тільки розкласти готову страву по тарілках і прикрасити його грінками і очищеными гарбузовим насінням. Приємного апетиту!