Гарбузовий крем-суп на вершках

Гарбузовий крем-суп на вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготовка овочів. Ретельно помити й очистити овочі.

Нарізати невеликими кубиками гарбуз, дрібно нашаткувати цибулю і моркву, також невеликими шматочками нарізати картоплю

У каструлю для супу скласти гарбуз і залити водою (на 2 пальця вище овочів), посолити і поставити на повільний вогонь. Тим часом почати пасерувати цибулю.

Поступово ввести в цибуля всі овочі, що залишилися. Спочатку моркву, потім картоплю. Обсмажити все на середньому вогні. Накрити кришкою і продовжувати тушкувати на повільному вогні. Посолити за смаком.

Насіння, які були в гарбузі промити, трохи просушити на рушнику або газеті, а потім обсмажити на сковороді.

Змішати гарбуз з іншими овочами і варити на повільному вогні 20 хвилин до повного приготування овочів.

Тим часом підготуємо грінки. Для цього будь хліб на ваш смак порізати дрібними кубиками, обсмажити на сковороді без олії і додати часник, попередньо пропущений через прес.

Блендером або пресом перетворити в пюре вміст каструлі, додати вершки, довести до кипіння і вуаля – крем-суп готовий!

Залишилося тільки розкласти готову страву по тарілках і прикрасити його грінками і очищеными гарбузовим насінням. Приємного апетиту!