Курча в азіатському стилі «Чоу-Майн»

Курча в азіатському стилі «Чоу-Майн» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Курча в азіатському стилі «Чоу-Майн»

Курча Чоу-Майн – це ідеальний, легкий і корисний 30-хвилинний суп. Впоратися з його приготуванням допоможе наш простий рецепт.

20 грам кукурудзяного крохмалю;
50 мл соєвого соусу;
20 мл устричного соусу;
5 грам меду;
2,5 мл кунжутного масла;
2 зубчики часнику (подрібнити);
10 грам рубленого свіжого імбиру;
2 мл води;
куряча грудка;
5 середніх кабачків;
30 мл оливкової олії;
1 великий солодкий перець;
100 грамів гороху та моркви;
30 грам свіжої петрушки.

1. Перемішайте в окремому посуді всі інгредієнти для соусу.
2. Приправити курку спеціями і збризніть соусом.
3. Наріжте кабачки на локшину.
4. Нагрійте масло у великій воке або сковороді на середньому вогні.
5. Додайте курку і варіть до коричневого кольору з обох сторін, близько трьох хвилин. Відкладіть в сторону.
6. Додайте оливкову олію в ту ж сковороду. Додайте перець і горох, продовжуйте приготування протягом двох хвилин.
7. Додайте курку назад в сковороду влийте соус. Увімкніть високу температуру і дозвольте соусу загуснути і пузиритися. Приправте спеціями.
8. Додайте локшину з кабачків і акуратно перемішайте.
9. Подавайте негайно і за бажанням прикрасьте насінням кунжуту.