Гарнір з булгуру в мультиварці «Горіховий»

Гарнір з булгуру в мультиварці «Горіховий» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розсипчастий булгур – прекрасний гарнір з тонким горіховим смаком! Відмінна заміна звичного рису та макаронів!

Інгредієнти

Булгур – 1 ст.
Зіра – щіпка
Приправа для плову – 1 ч. л.
Сушений барбарис – 1 ч. л.
Сіль, перець – за смаком
Вода – 2 ст.

Як приготувати Гарнір з булгуру в мультиварці «Горіховий»

Булгур популярний в країнах Сходу. У Росії ж ще не багато знають про цю чудову крупі. І даремно! Це звична нам з дитинства пшениця! Булгур дуже ароматний, з тонким горіховим смаком. Його можна додавати в різноманітні салати, супи, м’ясні та овочеві страви. При цьому готувати крупу зовсім не складно. Але є один маленький секрет!

Покроковий рецепт


Наливаємо олію в чашу мультиварки і включаємо режим «Смаження». Додаємо зіру і смажимо до появи аромату.


Потім висипаємо крупу і рівномірно обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Саме смаження розкриває аромат і горіховий смак булгуру. Це і є головний секрет.



Додаємо в миску спеції і заливаємо гарячою водою. Включаємо режим «Варка» 20 хвилин.


Ароматний і смачний булгур готовий. Можна подавати як гарнір або додати в салат. Приємного апетиту!