Гарячі бутерброди «Хвилинка»

Гарячі бутерброди «Хвилинка» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я часто використовую бездріжджовий хліб на молочній заквасці, якщо потрібно зменшити калорійність. Можна брати житній хліб, теж дуже смачно виходить. Батон ріжемо шматочками рівної товщини, не товстими.


Ковбаску нарізаємо дрібними кубиками, сир натираємо.

Соус, коли поспішаю, роблю прямо на шматочки батона. Кладу трохи кетчупу і майонезу і прямо на скибочках змішую ложкою і розподіляю по всій площі шматочка.

Кладемо ковбаску, зверху сирок, формуємо бутерброди.

Поміщаємо бутерброди в духовку на 5 хвилин, виставивши мінімальну потужність. Хрусткий гарячий перекус до чаю або кава готова.