Гарячі бутерброди в дріжджових булочках

Гарячі бутерброди в дріжджових булочках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такі мініатюрні “піци” можуть послужити стравою для дитячих свят.

Інгредієнти

борошно пшеничне – 1 кілограм
яйце – 2 штуки
цукор – 2 столові ложки
сіль – 1 чайна ложка
рослинна олія – 6 – 8 столових ложок
молоко – 0,5 літра
дріжджі (сухі) – 40 – 50 грам
ковбаса (будь-яка, за смаком) – 300 грам
цибуля ріпчаста – 1 штука
сир твердий – 300 грам
вершки – 2 столові ложки
помідори “черрі” – 24 штуки
зелень салату – 250 грам

Як приготувати Гарячі бутерброди в дріжджових булочках

Гарячі бутерброди в булочках – гарна ідея для сніданку або пікніка. Вони можуть бути абсолютно різноманітними і залежати від ваших уподобань. Булочки ви можете купити в магазині або приготувати самі своїми руками. Для того, щоб не витрачати багато часу, тісто бажано готувати заздалегідь, наприклад з вечора, щоб вранці спекти смачні і ароматні булочки для бутербродів.

Покроковий рецепт

У теплому молоці розвести дріжджі і дозволити їм піднятися. У просіяне борошно розбити яйця, всипати сіль з цукром. Додати розпущене в молоці дріжджі, олія. Добре вимісити тісто, прикрийте кришкою (або щільним рушником) і приберіть в тепле місце для бродіння. Коли тісто підніметься, повторно його обімніть і почекайте, коли воно знову підніметься.

З тіста скачати порційні колобки.

Перекласти колобки на лист, застелений пергаментом і випекти.

Ковбасні вироби нарізати соломкою і злегка обсмажити на олії.

Очищену головку цибулі нарізати кільцями або півкільцями.

Натертий сир перемішати з вершками.

З остиглих булочок зрізати верхівку і видалити м’якоть. В утворену “тарілочку” шарами покласти підготовлені заздалегідь інгредієнти. Поставити в розігріту духовку або мікроволновку) на кілька хвилин (сир повинен розплавитися). Зелень і томати потрібно помити і запропонувати їх разом з бутербродами.