Такі мініатюрні “піци” можуть послужити стравою для дитячих свят.
Інгредієнти
борошно пшеничне – 1 кілограм | |
яйце – 2 штуки | |
цукор – 2 столові ложки | |
сіль – 1 чайна ложка | |
рослинна олія – 6 – 8 столових ложок | |
молоко – 0,5 літра | |
дріжджі (сухі) – 40 – 50 грам | |
ковбаса (будь-яка, за смаком) – 300 грам | |
цибуля ріпчаста – 1 штука | |
сир твердий – 300 грам | |
вершки – 2 столові ложки | |
помідори “черрі” – 24 штуки | |
зелень салату – 250 грам |
Гарячі бутерброди в булочках – гарна ідея для сніданку або пікніка. Вони можуть бути абсолютно різноманітними і залежати від ваших уподобань. Булочки ви можете купити в магазині або приготувати самі своїми руками. Для того, щоб не витрачати багато часу, тісто бажано готувати заздалегідь, наприклад з вечора, щоб вранці спекти смачні і ароматні булочки для бутербродів.
Покроковий рецепт
У теплому молоці розвести дріжджі і дозволити їм піднятися. У просіяне борошно розбити яйця, всипати сіль з цукром. Додати розпущене в молоці дріжджі, олія. Добре вимісити тісто, прикрийте кришкою (або щільним рушником) і приберіть в тепле місце для бродіння. Коли тісто підніметься, повторно його обімніть і почекайте, коли воно знову підніметься.
З тіста скачати порційні колобки.
Перекласти колобки на лист, застелений пергаментом і випекти.
Ковбасні вироби нарізати соломкою і злегка обсмажити на олії.
Очищену головку цибулі нарізати кільцями або півкільцями.
Натертий сир перемішати з вершками.
З остиглих булочок зрізати верхівку і видалити м’якоть. В утворену “тарілочку” шарами покласти підготовлені заздалегідь інгредієнти. Поставити в розігріту духовку або мікроволновку) на кілька хвилин (сир повинен розплавитися). Зелень і томати потрібно помити і запропонувати їх разом з бутербродами.