Глазуровані медом курячі гомілки

Глазуровані медом курячі гомілки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гірчиця в рецепті додає пікантність блюду

Інгредієнти

Гомілка куряча – 2 шт.
Мед – 1 ст. л
Гірчиця – 1 ст. л
Часник – 2 зубчики
Вода – 100 мл для гасіння
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л для смаження

Як приготувати Глазуровані медом курячі гомілки

Виходячи з назви, можна подумати, що це складний рецепт. Насправді приготувати страву для вечері не складе праці. Гарнір підбирається на свій розсуд.

Покроковий рецепт

Приготувати гомілки курки: розморозити (якщо потрібно), помити

Часник розчавити в чеснокодавилке або дрібно порізати ножем. Змішати мед, гірчицю, подрібнений часник

Нанести суміш на гомілки і маринувати в ній 15-30 хвилин

Розжарити сковороду. Гомілки викласти на гарячу сковороду і обсмажити з кожного боку до золотистої скоринки

Для того, щоб м’ясо вийшло м’яким, додати 100 мл води і тушкувати під кришкою 10 хвилин. Після чого можна подавати з будь-яким гарніром