Гірчиця в рецепті додає пікантність блюду
Інгредієнти
Гомілка куряча – 2 шт. | |
Мед – 1 ст. л | |
Гірчиця – 1 ст. л | |
Часник – 2 зубчики | |
Вода – 100 мл для гасіння | |
Сіль, перець – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л для смаження |
Виходячи з назви, можна подумати, що це складний рецепт. Насправді приготувати страву для вечері не складе праці. Гарнір підбирається на свій розсуд.
Покроковий рецепт
Приготувати гомілки курки: розморозити (якщо потрібно), помити
Часник розчавити в чеснокодавилке або дрібно порізати ножем. Змішати мед, гірчицю, подрібнений часник
Нанести суміш на гомілки і маринувати в ній 15-30 хвилин
Розжарити сковороду. Гомілки викласти на гарячу сковороду і обсмажити з кожного боку до золотистої скоринки
Для того, щоб м’ясо вийшло м’яким, додати 100 мл води і тушкувати під кришкою 10 хвилин. Після чого можна подавати з будь-яким гарніром