Глазуровані медом курячі гомілки

Глазуровані медом курячі гомілки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Виходячи з назви, можна подумати, що це складний рецепт. Насправді приготувати страву для вечері не складе праці. Гарнір підбирається на свій розсуд.

Покроковий рецепт

Приготувати гомілки курки: розморозити (якщо потрібно), помити

Часник розчавити в чеснокодавилке або дрібно порізати ножем. Змішати мед, гірчицю, подрібнений часник

Нанести суміш на гомілки і маринувати в ній 15-30 хвилин

Розжарити сковороду. Гомілки викласти на гарячу сковороду і обсмажити з кожного боку до золотистої скоринки

Для того, щоб м’ясо вийшло м’яким, додати 100 мл води і тушкувати під кришкою 10 хвилин. Після чого можна подавати з будь-яким гарніром