Головне вибрати свіжий фарш і добре відварити качан капусти.
Інгредієнти
фарш свино-яловичий – 700гр | |
капуста – качан | |
цибуля – 2 шт | |
рис – 1/2стакана | |
морква – 1 шт | |
томатна паста – 2 ст. ложки | |
сіль – 2ст.ложка | |
перець – 0.5 ч. ложки |
Найпростіший спосіб приготування голубців із свино-яловичого фаршу.
Покроковий рецепт
Все необхідно інгредієнти для початку готуємо
Рис промиваємо в холодній воді і ставимо на плиту.Варимо до готовності.1/2 рису 1 частина води.
Беремо глибоку і широку каструлю,заливаємо капусту водою і ставимо на вогонь.
Тим часом рис знімаємо з вогню і залишаємо остигати
Дістаємо капусту і починаємо розбирати по листочкам
Фарш змішуємо з дрібно нарізаною цибулею ,рисом.Перчимо і солимо.
Тепер починаємо збирати наші голубчики і укладати в каструлю.На дно каструлі покласти бажано трохи листя капустяних,щоб не пригоріли під час готування.
Голубці залити водою так,щоб всі потонули.Ставимо варити.Починаємо займатися засмажкою.
Коли цибулю з морквою добре обжарились додаємо томатну пасту .
Тепер додаємо зажарку до голубців,солимо і залишаємо нудитися ще.
Ну і заключний етап -це зняття проби готової страви! Насправді існує велика кількість рецептів приготування голубців,але це для мене найбільш простий і зручний.У класичному варіанті перед гасінням голубці обсмажують з усіх боків і тушкують в духовій шафі. Я вибираю простий варіант. Також у фарш можна додати будь-яку зелень за вашим бажанням.Від цього смак готового блюда буде ще яскравішим і насиченим.