Ліниві голубці з індички

Ліниві голубці з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 досить великих “тюфтельок”. Якщо подобається пожирніше, фарш можна змішати зі свинячим або зовсім замінити іншим. Головні інгредієнти: фарш, капуста.

Інгредієнти

Фарш з індички – 400 р.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
Капуста качанна свіжа – 1/4 маленького качана
Часник – 2-3 зубчики
Яйце – 1 шт.
Борошно – 5 ст. л.

Як приготувати Ліниві голубці з індички

Ніжні, м’які, смачні ліниві голубці. Дієтичні, низькокалорійні, тому особливо цей рецепт сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою. Підходять для дитячого харчування.

Покроковий рецепт

Фарш кладемо в глибоку миску, солимо, перчимо, додаємо яйце, добре перемішуємо.


Подрібнюємо цибулю, капусту, часник. Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, смажимо до золотистого кольору і розм’якшення інгредієнтів. Можна трохи посолити.


Капусту і цибулю, вже обсмажені, подрібнюємо блендером. Додаємо в миску з фаршем перемішуємо.



Гарненько обвалюємо в борошні. Складаємо в розігріту сковороду з невеликою кількістю масла, обсмажуємо з двох сторін.

Наливають води стільки, щоб голубці повністю були занурені. Додаємо лавровий лист, перець горошком, будь-які приправи за смаком, сіль. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою, тушкуємо хвилин 40-60.

Готові голубці можна подавати як самостійно страву або з гарніром. Приємного апетиту!