Ніжні, м’які, смачні ліниві голубці. Дієтичні, низькокалорійні, тому особливо цей рецепт сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою. Підходять для дитячого харчування.
Покроковий рецепт
Фарш кладемо в глибоку миску, солимо, перчимо, додаємо яйце, добре перемішуємо.
Подрібнюємо цибулю, капусту, часник. Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, смажимо до золотистого кольору і розм’якшення інгредієнтів. Можна трохи посолити.
Капусту і цибулю, вже обсмажені, подрібнюємо блендером. Додаємо в миску з фаршем перемішуємо.
Гарненько обвалюємо в борошні. Складаємо в розігріту сковороду з невеликою кількістю масла, обсмажуємо з двох сторін.
Наливають води стільки, щоб голубці повністю були занурені. Додаємо лавровий лист, перець горошком, будь-які приправи за смаком, сіль. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою, тушкуємо хвилин 40-60.
Готові голубці можна подавати як самостійно страву або з гарніром. Приємного апетиту!