Інгредієнти
Фарш яловичий – 400 г | |
Рис – 1/2 склянки | |
Капуста білокачанна – 1 качан (великий) | |
Часник – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Я хотів би поділитися з вами одним традиційним ліванським стравою. Воно просто готується і смачно, якщо ви любите капусту. Є мільйон способів, щоб зробити голубці. Але я подумав, що буде цікаво поділитися рецептом, як робить моя сім’я.
Покроковий рецепт
Яловичину перемішати з рисом, сіллю і перцем.
Доведіть воду до кипіння і закиньте в неї цілу капусту, нехай вариться близько 4 хвилин. (Рідина не виливайте). Як тільки листя обмякнут, вийміть з каструлі. Візьміть щипцями один лист, покладіть на робочу поверхню. Перевірте готовність капустяного листа ножем. Капустяний лист розкладіть на столі, покладіть на нього столову ложку м’ясної суміші. Скачайте капустяний лист в рулон. Повторіть процедуру. Отримані голубці складіть у велику каструлю.
Розкладіть часник в каструлі між голубцями на всіх рівнях.
Після того як всі голубці зроблені, заповніть каструлю рідиною, в якій варилася капуста. Рівень, приблизно, близько 2 / 3 всієї каструлі. Варити протягом 60-75 хвилин.
Готово! Приємного апетиту!