Голубці з мясом

Голубці з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Фарш яловичий – 400 г
Рис – 1/2 склянки
Капуста білокачанна – 1 качан (великий)
Часник – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Голубці з м’ясом

Я хотів би поділитися з вами одним традиційним ліванським стравою. Воно просто готується і смачно, якщо ви любите капусту. Є мільйон способів, щоб зробити голубці. Але я подумав, що буде цікаво поділитися рецептом, як робить моя сім’я.

Покроковий рецепт

Яловичину перемішати з рисом, сіллю і перцем.

Доведіть воду до кипіння і закиньте в неї цілу капусту, нехай вариться близько 4 хвилин. (Рідина не виливайте). Як тільки листя обмякнут, вийміть з каструлі. Візьміть щипцями один лист, покладіть на робочу поверхню. Перевірте готовність капустяного листа ножем. Капустяний лист розкладіть на столі, покладіть на нього столову ложку м’ясної суміші. Скачайте капустяний лист в рулон. Повторіть процедуру. Отримані голубці складіть у велику каструлю.

Розкладіть часник в каструлі між голубцями на всіх рівнях.

Після того як всі голубці зроблені, заповніть каструлю рідиною, в якій варилася капуста. Рівень, приблизно, близько 2 / 3 всієї каструлі. Варити протягом 60-75 хвилин.

Готово! Приємного апетиту!