Яйця збити з цукром до легкої пишної маси.
Вершкове масло розтопити і злегка остудити. Змішати з молоком і влити в яєчну масу. Додати сіль і ванільний екстракт (можна замінити на ванілін або ванільний цукор). Швидко збити міксером на низьких обертах до однорідності.
Ввести просіяне борошно і розпушувач. Так само швидко збити на низьких обертах до однорідності. При необхідності можна трохи розбавити тісто молоком.
Вафельницю попередньо злегка змастити рослинним маслом і розігріти. Викласти тісто на нижню половину вафельниці, акуратно розподілити ложкою. Закрити вафельницю і обсмажити вафлю на плиті з двох сторін. Технологія приготування стандартна, як при випіканні бельгійських або віденських вафель. Відмінність лише в конфігурації самої вафельниці – для гонконгських використовують спеціальну.
Готову вафлю відразу скрутити і поставити у склянку чи банку, щоб закріпити в такому положенні. При бажанні можна залишити в звичайному вигляді.
Подавати гарячими або охолодженими, з кремом, сиропом, кулькою морозива, шматочками фруктів або просто посипавши цукровою пудрою.