Горбуша, запечена під шубою

Горбуша, запечена під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную легкий у приготуванні рецепт смачної і корисної горбуші. Можна було б назвати його і дієтичним, якщо б не майонез і сир. Але, чесно кажучи, майонезу кладу так мало, що завжди їм запечену горбушу з почуттям легкості і очікуваної стрункості. Головний секрет приготування запеченої горбуші – вибір риби. Краще щоб вона була свіжа, ні разу не заморожена. Горбуша сама по собі досить суха риба, тому люблю її запікати під шубою. Шуба запобігає випаровуванню води, і запечена рибка виходить тушкована у власному соку. Отже, сам рецепт.

Покроковий рецепт