Горбуша, запечена у фользі

Горбуша, запечена у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу почистити,вимити,відрізати голову і хвіст, їх можна використовувати на юшку.

Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.

Відрізаємо потрібний нам шматок фольги, кладемо блискучою стороною вгору. На фольгу викладаємо нашу горбушу. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями для риби. Зверху викладаємо цибулю.

На цибулю викладаємо майонез, потім майонез злегка розмазуємо по луку виделкою.

Загортаємо тушку риби у фольгу як в конверт і відправляємо в духовку.Через 50 хвилин виймаємо рибу, розгортаємо і ставимо знову в духовку хвилин на 10-15, щоб утворилася рум’яна кірочка. Ось і все наша горбуша готова.