Смачні і ароматні булочки до чаю.

Інгредієнти
| Дріжджі – 25 гр. | |
| Молоко – 250 мл | |
| Цукор – 3 ст. л. | |
| Вершкове масло – 75 гр. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Ваніль – 1/2 ч. л. | |
| Борошно – 550 гр. | |
| Рослинне масло – 1 ст. л. | |
| Начинка | |
| Волоські горіхи – 125 гр. | |
| Вершкове масло – 25 гр. | |
| Цукор – 3 ст. л. | |
| Молоко – 1 ст. л. | |
| Яйце – 1 шт. для змазування булочок |
Горіхові булочки – це смачна і проста випічка, яка порадує своєю пишністю, тонким смаком і чудовим ванільно-горіховим ароматом. Булочки виходять смачними, ароматними і дуже швидко зникають з тарілки, адже їх так і хочеться з’їсти.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для булочок.

Розчинити в теплому молоці цукор, дріжджі і ваніль. Вбити яйце і збити масу віночком.

Змішати борошно з сіллю, додати яєчно-молочну масу і розтоплене вершкове масло. Замісити м’яке тісто, потім додати оливкове масло і тісто обім’яти.

Відправити тісто підніматися на 1 годину в тепле місце.

Підготувати інгредієнти для начинки.

Потовкти волоські горіхи в ступці або за допомогою блендера в дрібну горіхову крихту.

Змішати волоські горіхи, вершкове масло і цукор до однорідної маси.

Наше тісто підійшло і тепер можна починати формування випічки.

Розкачати пласт тіста товщиною в 1 см.

Змастити тісто невеликою кількістю молока.

Рівномірно горіхову начинку розподілити по тесту.

Загорнути краї тіста всередину пласта.

Розрізати пласт по всій ширині, розділяючи на вісім частин. Кожну частину перекрутити два рази і викласти на деко з пекарської папером. Змастити булочки збитим яйцем і посипати цукром. випікати вироби близько 15 хвилин при 180 градусах.

Подавати готові булочки до столу до чаю або кави. Приємного апетиту!
