Горіхові булочки

Горіхові булочки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для булочок.

Розчинити в теплому молоці цукор, дріжджі і ваніль. Вбити яйце і збити масу віночком.

Змішати борошно з сіллю, додати яєчно-молочну масу і розтоплене вершкове масло. Замісити м’яке тісто, потім додати оливкове масло і тісто обім’яти.

Відправити тісто підніматися на 1 годину в тепле місце.

Підготувати інгредієнти для начинки.

Потовкти волоські горіхи в ступці або за допомогою блендера в дрібну горіхову крихту.

Змішати волоські горіхи, вершкове масло і цукор до однорідної маси.

Наше тісто підійшло і тепер можна починати формування випічки.

Розкачати пласт тіста товщиною в 1 см.

Змастити тісто невеликою кількістю молока.

Рівномірно горіхову начинку розподілити по тесту.

Загорнути краї тіста всередину пласта.

Розрізати пласт по всій ширині, розділяючи на вісім частин. Кожну частину перекрутити два рази і викласти на деко з пекарської папером. Змастити булочки збитим яйцем і посипати цукром. випікати вироби близько 15 хвилин при 180 градусах.

Подавати готові булочки до столу до чаю або кави. Приємного апетиту!