Підготувати всі інгредієнти для булочок.
Розчинити в теплому молоці цукор, дріжджі і ваніль. Вбити яйце і збити масу віночком.
Змішати борошно з сіллю, додати яєчно-молочну масу і розтоплене вершкове масло. Замісити м’яке тісто, потім додати оливкове масло і тісто обім’яти.
Відправити тісто підніматися на 1 годину в тепле місце.
Підготувати інгредієнти для начинки.
Потовкти волоські горіхи в ступці або за допомогою блендера в дрібну горіхову крихту.
Змішати волоські горіхи, вершкове масло і цукор до однорідної маси.
Наше тісто підійшло і тепер можна починати формування випічки.
Розкачати пласт тіста товщиною в 1 см.
Змастити тісто невеликою кількістю молока.
Рівномірно горіхову начинку розподілити по тесту.
Загорнути краї тіста всередину пласта.
Розрізати пласт по всій ширині, розділяючи на вісім частин. Кожну частину перекрутити два рази і викласти на деко з пекарської папером. Змастити булочки збитим яйцем і посипати цукром. випікати вироби близько 15 хвилин при 180 градусах.
Подавати готові булочки до столу до чаю або кави. Приємного апетиту!