Горіховий пиріг на кефірі

Горіховий пиріг на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горіховий пиріг завдяки кефір у виходить пишними, вологим і ніжним. А горіхи надають пікантності.

Інгредієнти

Кефір – 200 мл
Волоські горіхи – 150 г
Борошно – 220 г
Розпушувач – 1 ч. л.
Кориця – 0.5 ч. л.
Рослинне масло – 5 ст. л.
Яйця – 4 шт.
Сіль – Щіпка
Цукор – 1 ст. ( 200г.)

Як приготувати Горіховий пиріг на кефірі

Якщо раптом до вас повинні прийти гості, а пригощати нічим, то цей рецепт пирога на кефірі з волоськими горіхами вас неодмінно виручить. Пиріг виходить пишними, ароматною і дуже смачною. Те що треба до чаю.

Покроковий рецепт

1. Підготуємо для початку всі інгрідієнти

2. Волоські горіхи просушити на сковороді або в духовці, потім подрібнити.


3. Добре збити яйця і поступово всипати цукор, продовжуючи збивати до утворення піни.

4. Потім в яєчно-цукрову суміш додати кефір, рослинне масло і добре перемішати.

5. Борошно обов’язково просіваємо, додаємо подрібнені волоські горіхи, розпушувач, корицю і щіпку солі. Далі з’єднуємо це все з кефірно-яєчно-цукрової сумішшю.

6. Потім у змащену маслом форму або ж можна застелити пергаментом виливаємо тісто і запікати наш пиріг на кефірі в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів.

7. Горіховий пиріг буде выпекатся в духовці 40-45 хв. Готовність пирога можна перевірити дерев’яною паличкою.

8. Даємо пирогу охолонути і зверху можна прикрасити подрібненими горіхами і посипати цукровою пудрою. Ось і готово. Всім приємного апетиту.