Гороховий суп з копченными свинячими ребрами Улюблений

Гороховий суп з копченными свинячими ребрами Улюблений – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гороховий суп готується швидко, а головне всі його інгредієнти знайдуться практично на будь-якій кухні. Впевнена, що цей суп сподобається і вашій родині.

Інгредієнти

копчені свинячі ребра – 400г
картопля – 3-4шт
горох колотий – 200г
морква – 1шт
цибуля ріпчаста – 1-2 шт

Як приготувати Гороховий суп з копченными свинячими ребрами “Улюблений”

Цей суп в нашій сім’ї люблять абсолютно всі. Аромат копчених реберець завжди збирає усіх за столом. Навіть діти, які суп зазвичай не люблять, цей їдять із задоволенням.

Покроковий рецепт

Насамперед нам необхідно підготувати всі продукти. Горох залити холодною водою, картоплю, моркву і цибулю почистити.

Рубаємо копчені ребра на невеликі шматочки і ставимо на середній вогонь, після закипання варимо приблизно на 30-40 хвилин

Після того, як реберця зваряться додаємо в каструлю замочений горох, варимо хвилин 10 і потім додаємо нарізану кубиками картоплю.

Ріжемо дрібно цибулю, моркву тремо на середній тертці і підсмажити овочі на сковороді з невеликою додавання олії.

Додаємо пасеровані овочі в каструлю з супом, додаємо дрібно порізану зелень, чекаємо коли суп закипить і вимикаємо. Я Солю гороховий суп по смаку, часто буває, що ребра дуже солені і досолювати суп не потрібно. Приємного апетиту!