Цибулевий суп-пюре

Цибулевий суп-пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулевий суп – традиційний рецепт французької кухні: блюдо, яке вам запропонують у будь-якому кафе Парижа.

Інгредієнти

Цибуля – 1-2 цибулини Звичайний ріпчаста відмінно підійде
Інгредієнти для бульйону – З розрахунку на 1,5 літра готового бульйону Мені найбільше подобається курячий бульйон – я беру остов курки, що залишився від відділення філе. Можна використовувати овочеві бульйони. У меншій мірі підходять м’ясні та рибні.
Масло рослинне – 10 мл для обсмажування
Часник – 1-2 зубчики
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Житній хліб – пара скибочок, для грінок
Зелень – за смаком

Як приготувати Цибульний суп-пюре