Цибулевий суп – традиційний рецепт французької кухні: блюдо, яке вам запропонують у будь-якому кафе Парижа.
Інгредієнти
Цибуля – 1-2 цибулини Звичайний ріпчаста відмінно підійде | |
Інгредієнти для бульйону – З розрахунку на 1,5 літра готового бульйону Мені найбільше подобається курячий бульйон – я беру остов курки, що залишився від відділення філе. Можна використовувати овочеві бульйони. У меншій мірі підходять м’ясні та рибні. | |
Масло рослинне – 10 мл для обсмажування | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Житній хліб – пара скибочок, для грінок | |
Зелень – за смаком |