Гороховий суп з ковбаскою і грудкою

Гороховий суп з ковбаскою і грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всіма улюблений суп гороховий можливо готувати в різних варіантах. Цей суп люблять дорослі і діти, він нікого не залишає байдужим. Смачніше всього супчик виходить з копченостями.

Покроковий рецепт

Для приготування горохового супу нам знадобляться наступні продукти:

Каструлю з водою необхідно поставити на повільний вогонь. Картопля промити в проточній воді і очистити. Порізати невеликими кубиками.

Коли вода в каструлі скипить, необхідно додати у воду горох, посолити і варити протягом 30 хвилин. Чим довше горох вариться, тим він ніжніше. У цьому рецепті я розповідаю, як приготувати горох середньої жорсткості.

Морква промиваємо в проточній воді, шаткуємо невеликими паличками. Лук очищаємо і шаткуємо дрібними кубиками.

Ставимо Сковороду на вогонь. На заздалегідь розігріту сковороду вливаємо олію. Варто враховувати, що копчена ковбаса дасть додатковий жир. Тому рослинного масло повинно бути небагато. Додаємо цибулю і моркву. Засмажуємо на протязі 5 хвилин до золотистого кольору.

До поджарившейся засмажки з цибулі і моркви додаємо копчену ковбасу. Попередньо копчену ковбасу необхідно нарізати шматочками. Смажити на повільному вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Для смаку додаємо чорний мелений перець.

Курячу грудку необхідно порізати на дрібні шматочки.

У киплячу каструлю з горохом потрібно додати куряче філе і шматочки картоплі і лавровий лист. Додати засмажку в каструлю. Варити ще 20 хвилин.
Потім перевірити суп на смак, додати при необхідності сіль.
Вимкнути вогонь, залишити суп під кришкою на 30 хвилин.
Подавати зі свіжою зеленню. Приємного апетиту!