Гороховий суп з ковбасою Просто і смачно

Гороховий суп з ковбасою Просто і смачно – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Єдине обставина, про яку потрібно не забути, щоб варити суп недовго – це замочити горох. Це можна зробити вранці, щоб ввечері прийти з роботи і зварити. Горох варто взяти колотий, зрілий. Після замочування він в середньому вариться близько години. Отже, беремо попередньо промитий, замочений на 6-7 годин горох, знову добре промиваємо. Кладемо в каструлю і доливаємо води. Додаємо лавровий лист. Варимо на невеликому вогні 30-40 хвилин. В цей час готуємо інші інгредієнти.

Картоплю чистимо, ріжемо невеликими кубиками. На мій погляд, картоплю, порізану дрібно, виглядає більш гармонійно і швидше готується.

Копчену ковбаску ріжемо маленькими кубиками. Мені подобається, коли вона не дуже жирна, але можна покласти, яка є, все одно буде смачно.


Ріжемо соломкою цибулю і моркву пасеруємо їх на рослинному маслі в сковороді. Я кидаю ще ложечку нарізаною ковбаски для поліпшення смаку.

У каструльку з горохом кладемо картоплю, пасеровані овочі і ковбаску. Додаємо сіль і перець за смаком. Варимо до готовності картоплі. Супчик готовий. Зелень дрібно ріжемо. Мені подобається свіжа зелень, тому я додаю її прямо в тарілки.