Дістаємо м’ясо і нарізаємо його на шматочки.
Далі почистимо кабачок очищаємо і ріжемо соломкою (можна натерти на крупній тертці для корейської моркви). Болгарський перець очищаємо і нарізаємо тоненькою соломкою.
Після переходимо до репчатому луку. Нарізаємо його півкільцями.
Далі моркву натираємо на крупній тертці. Рис промиваємо.
Дістаємо велику глибоку миску. У неї насипаємо всі підготовлені інгредієнти. Солимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.
Після чого дістаємо наші горщики. У кожен наливаємо олію в кількості 1 столової ложки. Далі розподіляємо всю суміш по горщикам.
Додамо в кожен горщик по половинці лаврового листочка. Після чого заливаємо вміст горщиків окропом і ставимо в духовку. Духовка повинна бути прогріта до температури 180 градусів за Цельсієм.
Готуємо рис з яловичиною та овочами протягом 1 години.
Після закінчення години блюдо рис з яловичиною та овочами в горщиках готове до вживання! Дістаємо його з духовки і подаємо на стіл. Їсти подано!