Соковита гарбуз хороша не тільки з цукром. Переконатися в цьому можна, приготувавши її з часником і улюбленими спеціями.
Інгредієнти
гарбуз – 700 – 900 гр. | |
часник – 1 середня головка | |
рослинне масло – 3 – 5 ст. л. для змащування | |
набір спецій – за смаком |
Гарбуз, запечена в духовці з часником і улюбленими спеціями, нікого не залишить байдужим. Вона володіє пікантною остринкой, апетитним ароматом і незвичайним смаком. Крім того, страва виходить легким, але при цьому, ситним і поживним, воно підходить для дієтичного харчування. Гарбузом можна перекусити в обідню перерву або ситно повечеряти.
Покроковий рецепт
1. Готуємо необхідні інгредієнти.
2. Гарбуз моєму, видаляємо насіння, знімає шкірку. Нарізаємо на брусочки, довжиною близько 10 – 15 див шматочки можна зробити і квадратними, на смакові властивості це не впливає. Головне, не робити їх занадто дрібними.
3. Розкладаємо гарбузове брусочки на фользі. Кожен шматочок присаливаем, посипаємо чорним меленим перцем, паприкою, гострим червоним перцем, будь-якими іншими приправами, які користуються популярністю в сім’ї.
4. Фольгу кладемо, розкладаємо на деко, відправляємо в духовку.
5. Запікаємо 30 – 40 хвилин. З допомогою ножа визначаємо готовність.
6. Подаємо гарбуз гарячої, теплої або охолодженої. Вона гарна в будь-якому вигляді.