Гострі курячі крильця – смачна закуска з чилі в хрусткій паніровці!
Інгредієнти
Курячі крильця – 1 кг | |
Сіль – за смаком | |
Спеції до курки – за смаком | |
Соєвий соус – опціонально | |
Рослинне масло – опціонально | |
Чилі перець – щіпка | |
Білий перець мелений – щіпка | |
Борошно – 100 г | |
Паприка – 20 г | |
Цибуля – 2 шт. |
Гострий і пикатные курячі крила на сковороді – смачна пряна закуска до пива, яка відмінно підійде в якості перекусу або доповнення тематичного вечора, так і самостійно святкової страви. Крила швидкі в приготуванні, соковиті всередині і хрусткі зовні.
Покроковий рецепт
Вимити курячі крильця розділити м’ясо на фаланги. Третю фалангу краще всього не використовувати у приготуванні страви.
Викласти крильця в глибоку ємність. Поперчити, натерти сіллю, приправити паприкою і спеціями до курки за смаком.
Додати чилі-перець і білий запашний перець.
Перемішати крила і відправити в холодильник на ніч або на добу. Всипати порізану півкільцями цибулю, влити соєвий соус за смаком.
Змішати борошно з паприкою в пропорції 4:1. Обваляти в суміш курячі крила і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін.
Гарячі хрусткі крильця з апетитною скоринкою готові до подачі!
Страва ідеально поєднується з кисло-солодким соусом, черемшею, овочевими салатами і багатьма гарнірами з коренеплодів і круп. Приємного апетиту!