Гострі курячі крильця – смачна закуска з чилі в хрусткій паніровці!

Інгредієнти
| Курячі крильця – 1 кг | |
| Сіль – за смаком | |
| Спеції до курки – за смаком | |
| Соєвий соус – опціонально | |
| Рослинне масло – опціонально | |
| Чилі перець – щіпка | |
| Білий перець мелений – щіпка | |
| Борошно – 100 г | |
| Паприка – 20 г | |
| Цибуля – 2 шт. |
Гострий і пикатные курячі крила на сковороді – смачна пряна закуска до пива, яка відмінно підійде в якості перекусу або доповнення тематичного вечора, так і самостійно святкової страви. Крила швидкі в приготуванні, соковиті всередині і хрусткі зовні.
Покроковий рецепт

Вимити курячі крильця розділити м’ясо на фаланги. Третю фалангу краще всього не використовувати у приготуванні страви.

Викласти крильця в глибоку ємність. Поперчити, натерти сіллю, приправити паприкою і спеціями до курки за смаком.

Додати чилі-перець і білий запашний перець.

Перемішати крила і відправити в холодильник на ніч або на добу. Всипати порізану півкільцями цибулю, влити соєвий соус за смаком.

Змішати борошно з паприкою в пропорції 4:1. Обваляти в суміш курячі крила і обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін.

Гарячі хрусткі крильця з апетитною скоринкою готові до подачі!

Страва ідеально поєднується з кисло-солодким соусом, черемшею, овочевими салатами і багатьма гарнірами з коренеплодів і круп. Приємного апетиту!
