Чайну ложку зіри обсмажити на розігрітій сковороді без додавання масла 40 сек. Посолити і прогрівати, перемішуючи 20 сек.
Влити масло 1 ст. л. Додати нарізану дрібним кубиком…
Перець.
Імбир.
Обсмажувати 90 сек. Викласти в ємність.
Вбити яйця.
Всипати борошно і розмішати вінчиком.
Продовжуючи заважати тісто невеликими порціями додавати молоко. Тісто для млинців має бути рідким.
Влити 1 ст. л. масла.
Перед тим як набирати в ополоник тісто, його потрібно щоразу розмішувати. Щоб тісто було однорідним. Випікати млинці з двох сторін.
Розігріти в олії суміш каррі і куркуми і насіння гірчиці, викласти до них часник, цибулю,. Обсмажувати до золотинки.
Покласти в сковороду фарш. Смажити, постійно перемішуючи, розбиваючи лопаткою фарш на дрібні фракції 8-10 хв. Він повинен стати розсипчастим. Посолити. Зняти начинку з плити і перекласти в тепле місце.
На край млинця викласти начинку і згорнути його рулетом.
Для соусу змішати нашатковану кінзу з цедрою лимона…
Лимонним соком і мацоні. Посолити за смаком. Млинці подавати з соусом