Гострий абрикосовий соус до мяса

Гострий абрикосовий соус до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Абрикоси помити, видалити кісточки і перемолоти в пюре.


2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і порізати на півкільця. В принципі розмір шматочків лука не важливий, адже після обсмажування ми все одно його перемелем в пюре. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.


3. Часник очистити і видавити до цибулі. Смажити, поки цибуля і часник не стануть м’якими.

4. Цибулю з часником додати до абрикосам.

5. Перець чилі помити, порізати кільцями. Додати до абрикосам.

6. Ще раз всі інгредієнти перемолоти в блендері. Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 20 хвилин.

7. Подавати фруктовий гострий соус до м’яса можна і холодним, і гарячим.