1. Абрикоси помити, видалити кісточки і перемолоти в пюре.
2. Цибулю помити, очистити від лушпиння і порізати на півкільця. В принципі розмір шматочків лука не важливий, адже після обсмажування ми все одно його перемелем в пюре. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.
3. Часник очистити і видавити до цибулі. Смажити, поки цибуля і часник не стануть м’якими.
4. Цибулю з часником додати до абрикосам.
5. Перець чилі помити, порізати кільцями. Додати до абрикосам.
6. Ще раз всі інгредієнти перемолоти в блендері. Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 20 хвилин.
7. Подавати фруктовий гострий соус до м’яса можна і холодним, і гарячим.