Смажений рис з кимчи, сосискою і шпинатом.
Інгредієнти
Рис відварний – 1 пакетик | |
Кімчі листя – 2-3 шт. | |
Сосиска – 1 шт. | |
Шпинат – 1 пуч. | |
Цибуля зелена – 2 пера | |
Масло кунжутне – 2 ч. л. | |
Олія для смаження – 1 ст. л. | |
Сезам обсмажений – 1 ч. л. |
Для любителів гострої кухні пропоную приготувати національне корейське блюдо з рису і кимчи-поккымпаб. Зазвичай його готують з залишків рису на сніданок або вечерю. Іноді в поккымпаб додають обсмажені листи норі і ферментовану соєву пасту кочудян (її кладуть разом з кимчи). Тут написаний спрощений варіант з мінімальним набором продуктів. Для зменшення гостроти можна зменшити вдвічі зміст квашеної капусти.
Покроковий рецепт
Нарізати ковбасу і обсмажити на рослинному маслі.
Викласти до неї поросяти, ягняти кімчі. Смажити до випаровування рідини.
Шпинат промити, струсити від зайвої рідини. Обрізати зів’ялі черешки. Нарізати локшиною. Додати в сковороду. Готувати 1-2 хв все перемішуючи.
Додати нарізаний зелений лук.
Всипати рис. Обсмажити 4-5 хвилин. Влити кунжутне масло і перемішати. Перекласти в тарілку і посипати сезамом.
Посмажити яйце. Жовток повинен залишитися рідким. Укласти зверху на рис і проколоти жовток.