Смажений рис з кимчи, сосискою і шпинатом.

Інгредієнти
| Рис відварний – 1 пакетик | |
| Кімчі листя – 2-3 шт. | |
| Сосиска – 1 шт. | |
| Шпинат – 1 пуч. | |
| Цибуля зелена – 2 пера | |
| Масло кунжутне – 2 ч. л. | |
| Олія для смаження – 1 ст. л. | |
| Сезам обсмажений – 1 ч. л. |
Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Смажений рис з кимчи, сосискою і шпинатом.

| Рис відварний – 1 пакетик | |
| Кімчі листя – 2-3 шт. | |
| Сосиска – 1 шт. | |
| Шпинат – 1 пуч. | |
| Цибуля зелена – 2 пера | |
| Масло кунжутне – 2 ч. л. | |
| Олія для смаження – 1 ст. л. | |
| Сезам обсмажений – 1 ч. л. |