Гострий салат з дайкона з мідіями

Гострий салат з дайкона з мідіями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дайкон вимити очистити економкою від шкірки. Нарізати на кружечки, потім нарізати соломкою. Шматочки дайкона повинні бути товщиною із сірник.

Викласти в чашу посипати сіллю. Перемішати і злегка обім’яти. Відкласти дайкон на 10-15 хв. За цей час він дасть сік.

Мідії обсмажити з часточкою часнику на рослинному маслі.


Змішати перець чилі, цукор.

Влити оцет.

Додати соєвий і рибний соус.

Пір’я цибулі нарізати. Зелену частину великими, білу дрібними шматочками. Подрібнити часник.

Пір’я цибулі нарізати. Зелену частину великими, білу дрібними шматочками. Подрібнити часник.

До мідій викласти віджатий дайкон. Перемішати.

Посипати насінням кунжуту і влити чайну ложку олії. Все перемішати. Настоювати в холодильнику 3 години.