Готуємо з еклери

Готуємо з еклери – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Даний рецепт еклерів на заварному тісті варто спробувати, після цього буде вже неможливо від нього відмовитися. Вони виходять повітряними і уплетаются за обидві щоки усіма членами сім’ї.

Інгредієнти

маргарин – 100 гр
борошно – 150
яйця – 4 шт
вода – 250 мл

Як приготувати Готуємо з еклери

Багато діти і дорослі люблять такі ласощі, як еклери. Вони готуються досить просто і на смак виходять смачніші магазинних.

Покроковий рецепт

У каструлю налити 250 мл води, туди ж покласти маргарин. Кип’ятити до тих пір, поки маргарин не розчиниться повністю.

Потім у каструлю просіяти борошно, не перестаючи активно помішувати. Промешав до однорідної маси і зникнення грудочок дати тісту постояти на вогні ще пару хвилин, що б випарувалася зайва волога. Потім зняти з вогню.

Коли тісто трохи охолоне треба вмішати яйця по одному. Розбити одне і перемішувати міксером на середній швидкості. Так само вчинити з іншими яйцями.

Готове тісто перекласти в кондитерський мішок і відсадити еклери на пекарській папір, витримуючи інтервал, так як вони збільшаться в два рази. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин. Не можна відкривати духовку як мінімум 40 хвилин від початку випікання, інакше еклери осядуть і не піднімуться. Готові еклери остудити. Приємного апетиту!