Гратен з гречки з хеком під моцарелою

Гратен з гречки з хеком під моцарелою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва з самої звичайної звичної нам гречаної крупи, але підготовлено і подано не зовсім звичайним способом – з філе хека під сиром Моцареллагре

Покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву помити, очистити. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.


2. Цибулю обсмажити на рослинному маслі в каструлі, в якій буде готується каша. Коли цибуля підсмажиться додати моркву. Трохи посмажити.


3. Філе хека порізати на шматки. Додати до цибулі з морквою.


4. Всипати гречку залити 2 чашками води. Посолити, поперчити і додати орегано. Все перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь і накрити кришкою. Варити до готовності.


5. Моцарелу натерти на крупній тертці. Посипати готову кашу і поставити в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин, щоб сир розплавився.