Гратен з картоплі, кабачків і яблук

Гратен з картоплі, кабачків і яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гратен з картоплі, кабачків і яблук

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Кабачки – 2 шт.
Яблука – 2 шт.
Сир твердий – 200 гр.
Курячий бульйон (або овочевий) – 100 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати Гратен з картоплі, кабачків і яблук

Сила – в простоті. Прості інгредієнти в незвичайної комбінації дають просто приголомшливий результат і незабутній смак. Пропоную запіканку з яблук, картоплі та кабачків під красивим французьким ім’ям – гратен – те, що запечене під скоринкою. Скоринка у нас буде сирна

Покроковий рецепт

1. Картопля, кабачки, яблука промити. Картопля і яблука очистити. Картоплю і кабачки нарізати кружечками, яблука часточками.


2. У форму для запікання налити курячий бульйон. По колу чергую інгредієнти, викласти картоплю, кабачки, яблука.

3. Духовку розігріти до 180 градусів. Овочі накрити фольгою і поставити в духовку на 50 хвилин.

4. Твердий сир натерти на крупній тертці. Дістати форму з духовки, зняти фольгу і посипати овочі сиром. Знову поставити в духовку н 15 хвилин.

5. Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!