Гратен з картоплі, кабачків і яблук

Інгредієнти
| Картопля – 3 шт. | |
| Кабачки – 2 шт. | |
| Яблука – 2 шт. | |
| Сир твердий – 200 гр. | |
| Курячий бульйон (або овочевий) – 100 мл | |
| Сіль – за смаком | 
Сила – в простоті. Прості інгредієнти в незвичайної комбінації дають просто приголомшливий результат і незабутній смак. Пропоную запіканку з яблук, картоплі та кабачків під красивим французьким ім’ям – гратен – те, що запечене під скоринкою. Скоринка у нас буде сирна
Покроковий рецепт

1. Картопля, кабачки, яблука промити. Картопля і яблука очистити. Картоплю і кабачки нарізати кружечками, яблука часточками.

                        
2. У форму для запікання налити курячий бульйон. По колу чергую інгредієнти, викласти картоплю, кабачки, яблука.

3. Духовку розігріти до 180 градусів. Овочі накрити фольгою і поставити в духовку на 50 хвилин.

4. Твердий сир натерти на крупній тертці. Дістати форму з духовки, зняти фольгу і посипати овочі сиром. Знову поставити в духовку н 15 хвилин.

5. Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!
