Гратен з картоплі, кабачків і яблук
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Кабачки – 2 шт. | |
Яблука – 2 шт. | |
Сир твердий – 200 гр. | |
Курячий бульйон (або овочевий) – 100 мл | |
Сіль – за смаком |
Сила – в простоті. Прості інгредієнти в незвичайної комбінації дають просто приголомшливий результат і незабутній смак. Пропоную запіканку з яблук, картоплі та кабачків під красивим французьким ім’ям – гратен – те, що запечене під скоринкою. Скоринка у нас буде сирна
Покроковий рецепт
1. Картопля, кабачки, яблука промити. Картопля і яблука очистити. Картоплю і кабачки нарізати кружечками, яблука часточками.
2. У форму для запікання налити курячий бульйон. По колу чергую інгредієнти, викласти картоплю, кабачки, яблука.
3. Духовку розігріти до 180 градусів. Овочі накрити фольгою і поставити в духовку на 50 хвилин.
4. Твердий сир натерти на крупній тертці. Дістати форму з духовки, зняти фольгу і посипати овочі сиром. Знову поставити в духовку н 15 хвилин.
5. Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!