Гратен з картоплі, кабачків і яблук

Гратен з картоплі, кабачків і яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Картопля, кабачки, яблука промити. Картопля і яблука очистити. Картоплю і кабачки нарізати кружечками, яблука часточками.


2. У форму для запікання налити курячий бульйон. По колу чергую інгредієнти, викласти картоплю, кабачки, яблука.

3. Духовку розігріти до 180 градусів. Овочі накрити фольгою і поставити в духовку на 50 хвилин.

4. Твердий сир натерти на крупній тертці. Дістати форму з духовки, зняти фольгу і посипати овочі сиром. Знову поставити в духовку н 15 хвилин.

5. Подаємо до столу гарячим. Приємного апетиту!