Гречана каша з курячою піджаркою

Гречана каша з курячою піджаркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку підготуємо м’ясо і овочі. Задні частини курячих спинок очищаємо від м’яса, кістки можна залишити (потім можна буде зварити бульйон окремо). Нарізаємо на дрібні шматочки, приблизно 1-1,5 см завдовжки. Цибулю і моркву почистити. Цибулю дуже дрібно нарубати, а моркву натерти на тертці (дрібно або крупно за бажанням). У сковороду налити рослинне масло, почекати поки сковорідка підігріється, викласти м’ясо. Обсмажувати протягом 5 хвилин на середньому вогні.

У сковороду налити рослинне масло, додождать поки сковорідка підігріється, викласти м’ясо. Обсмажувати протягом 5 хвилин на середньому вогні.

Після того, як м’ясо вже трохи присмажилося, додати до нього цибулю, смажити ще 4 хвилини. Потім додати моркву, перемішати, смажити все разом ще 5 хвилин. У самому кінці, в піджарку слід налити столову ложку соусу, смажити 2-3 хвилини.

В окремій каструлі зварити кашу, додати в неї вершкове масло, щоб вона добре їм просочилася і стала більш ніжною. Подавати до столу можна кашу перемішану з піджаркою, або окремо накласти гречку, а зверху додати піджарку. Всім приємного апетиту.