Гречана локшина з креветками і спаржею на воці

Гречана локшина з креветками і спаржею на воке – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гречана локшина – це улюблене блюдо азіатської кухні.

Інгредієнти

гречаної локшину – 300 грам
тигрові креветки – 200 грам
спаржа – 200 грам
оливкова олія – 20 мл
соєвий соус – 30 мл
соус Теріякі – 30 мл

Як приготувати Гречана локшина з креветками і спаржею на воці

Готувати гречану локшину з креветками і спаржею будемо на сковороді вок, яка дозволяє готувати локшину за 5 хвилин. Маючи таку сковороду під рукою, ви зможете приготувати будь-яку страву азіатської кухні.

Для відтворення представленого, вам знадобиться такий набір інгредієнтів:
300 грамів гречаної локшину;
тигрові креветки – 200 грам;
спаржа – 200 грам;
оливкова олія;
соєвий соус – 30 мл;
соус Теріякі – 30 мл

Покроковий рецепт

1. Гречану локшину відваріть в підсоленій воді.

2. Тигрові креветки очистити, і обсмажте протягом хвилини на сковороді вок.

3. Додайте до креветок очищену спаржу. Після, готову локшину. Смажте одну хвилину.

4. Влийте соєвий соус і соус Теріякі, тушкуйте ще 2 хвилини і відразу знімайте з вогню.