Гречана локшина – це улюблене блюдо азіатської кухні.
Інгредієнти
гречаної локшину – 300 грам | |
тигрові креветки – 200 грам | |
спаржа – 200 грам | |
оливкова олія – 20 мл | |
соєвий соус – 30 мл | |
соус Теріякі – 30 мл |
Готувати гречану локшину з креветками і спаржею будемо на сковороді вок, яка дозволяє готувати локшину за 5 хвилин. Маючи таку сковороду під рукою, ви зможете приготувати будь-яку страву азіатської кухні.
Для відтворення представленого, вам знадобиться такий набір інгредієнтів:
300 грамів гречаної локшину;
тигрові креветки – 200 грам;
спаржа – 200 грам;
оливкова олія;
соєвий соус – 30 мл;
соус Теріякі – 30 мл
Покроковий рецепт
1. Гречану локшину відваріть в підсоленій воді.
2. Тигрові креветки очистити, і обсмажте протягом хвилини на сковороді вок.
3. Додайте до креветок очищену спаржу. Після, готову локшину. Смажте одну хвилину.
4. Влийте соєвий соус і соус Теріякі, тушкуйте ще 2 хвилини і відразу знімайте з вогню.