Необхідні інгредієнти.
В киплячу, злегка підсоленій воді відварити гречану локшину (час варіння дивіться на упаковці). Локшину потрібно трохи не доварити, так як в подальшому вона у нас ще буде смажитися. Відкинути напівготову локшину на друшляк, промити під проточною водою, відкласти в сторону.
Підготувати овочі. Всі помити, очистити. Болгарський перець нарізати не крупною соломкою. Помідори черрі гострим ножем порізати навпіл. Моркву розрізати навпіл і дрібно нашаткувати. Кінзу і цибулю-порей дрібно порубати. Часник нарізати тонкими пластинками.
На глибокій сковороді розжарити 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити на олії спочатку моркву, так як вона найбільш тверда з усіх овочів.
Коли морква придбає золотавий відтінок закинути пластинки часнику і весь болгарський перець. Смажити овочі ще 5 хвилин, періодично помішуючи лопаткою.
Самими останніми, коли перець і моркву стали м’якими, закинути цибулю порей і половинки помідорів черрі. Смажити все 2 хвилини, щоб помідори злегка схопилися, але не втратили свою форму.
Раніше приготовлену локшину додати до овочів, перемішати. Через 3-5 хвилин, додати близько 50 мл (а може і більше, в залежності від ваших смакових уподобань) соєвого соусу. Закинути кінзу. Все гарненько перемішати.
Так, до речі, я сіль не додавала, так як мій соєвий соус дуже солоний. Якщо ви використовуєте який-то інший соус, пробуйте свою страву і досоліть по своєму смаку. Вимкнути вогонь. Страва готова!
Розкласти локшину з овочами порційно по тарілках. Подавати до столу. Приємного апетиту!