Гречана молочна каша з горіхами

Гречана молочна каша з горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гречану кашу на молоці можна готувати по-різному, але швидке приготування, думаю, підійде всім, без винятку.

Покроковий рецепт

Для того, щоб каша швидко зварилася, можна промити і замочити крупу. Буде достатньо 1-2-х годин, але можна і довше. Гречка трохи набухне.

Після замочування, крупу знову змити і відправити в каструлю з водою. Кашу посолити і варити до готовності. На приготування піде в середньому 15 хвилин.

Окремо потрібно закип’ятити молоко, його також можна посолити. А щоб прискорити процес кипіння, то можна і цукор покласти.

Коли все по-окремо готове, то потрібно насипати кашу в глибоку тарілку і залити молоком. Зверху покласти шматочок масла, можна подсладить цукром, виходячи з особистих потреб.

І останній крок – потрібно підкреслити смак страви. Для цього потрібно подрібнити горіхи і прикрасити ними кашу. Горіхи не обов’язково брати волоські, можна будь-які: кедр, мигдаль і тд.