Гречка, тушкована з фаршем

Гречка, тушкована з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добре промиваємо гречку. Обсмажуємо на сухій сковороді 5-7 хвилин. Викладаємо в миску.

Моркву натерти на крупній тертці.

Цибулю ріжемо кубиками і відправляємо до морквині.

На рослинній олії смажимо до жовтуватого кольору.

Додаємо фарш (я брала курячий) і томатну пасту. Перемішуємо. Смажимо 5 хвилин.

Тепер відправляємо гречку до фаршу і поливаємо гарячою водою. Закриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. По закінченню, додаємо дрібно нарізаний часник сіль,перець. Перемішуємо.

Готово! Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.Приємного апетиту!