Свинина з гречкою і овочами в каструлі

Свинина з гречкою і овочами в каструлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Є безліч способів смачно приготувати свинину. Спробуйте цей рецепт, в якому свинина відмінно поєднується з гречаною крупою і овочами.

Інгредієнти

Свинина – 300 гр
Масло рослинне – 30 мл
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Гречана крупа – 1 склянка
Вода – 3 склянки
Сіль – за смаком
Перець мелений чорний – за смаком
Зелень – за бажанням

Як приготувати Свинина з гречкою і овочами в каструлі

Для приготування смачної свинини вам потрібно гречана крупа, овочі (морква і цибуля), рослинна олія, спеції. За бажанням можна додати при подачі страви свіжої зелені. Готувати свинину з гречаної великої будемо в каструлі. Таке ситне страву цілком можна включити в обіднє меню в якості другої страви.

Покроковий рецепт

Отже, м’якоть свинини в потрібній кількості промиваємо, а потім насухо обтираем паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо для нарізки на обробну дошку. Нарізаємо свинину у формі брусків або кубиків. У каструлі розігріваємо рослинне масло. Перекладаємо в каструлю нарізку з свинини. Трохи приправляємо сіллю на своє уподобання, можна поперчити.

Тушкуємо свинину в каструлі на помірному вогні, а самі підготуємо овочі. Очищену моркву подрібнюємо за допомогою терки, цибулю просто дрібно рубаємо шматочками.

Підготовлені для страви овочі перекладаємо в каструлю до свинячим шматочках. Продовжуємо мучити.

Наступний кулінарний етап – підготовка гречки. Дуже ретельно промиваємо її. Видаляємо чорні зернятка, якщо є такі.

Промиту гречку викладаємо до інгредієнтів в каструлю. Заливаємо кип’яченою водою. Солимо. Варимо до повної готовності всіх інгредієнтів страви.

Смачна свинина готова, пригощайтесь на здоров’я!