Гречка, тушкована з яловичиною

Гречка, тушкована з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рідина в процесі варіння сильно википає тому якщо ви не хочете, щоб гречка була суха, бульйону має бути багато.

Інгредієнти

Яловичина – 500 г
Гречка – 500 г
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Масло рослинне – 2 ст. л
Сіль, приправи – за смаком

Як приготувати Гречка, тушкована з яловичиною

Гречка з м’ясом буде відмінним варіантом ситного і смачного вечері для всієї родини. Ні для кого не секрет, що в гречаній крупі і в яловичині міститься багато заліза, тому це блюдо буде дуже корисно для людей, які страждають анемією. До всього іншого гречка – це дієтичний продукт і підходить тим, хто стежить за своєю фігурою.

Покроковий рецепт


Ставимо каструлю з водою на плиту. Готуємо м’ясо, розморожуємо за необхідності, нарізаємо шматками потрібного розміру. Після закипання води спускаємо м’ясо, додаємо сіль за смаком, знімаємо піну і варимо годину.


Для приготування гречки в цьому рецепті нам необхідний цибулю і моркву, які потрібно почистити, далі слід нарізати цибулю і натерти на тертці моркву.



Як тільки м’ясо звариться, зливаємо м’ясо з бульйоном в окрему ємність. В звільнилася каструлю наливаємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо приправи за смаком. Далі викладаємо м’ясо і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин під кришкою.



Відміряємо потрібну кількість гречки, промиваємо її. Гречку викладаємо в каструлю рівним шаром, заливаємо бульйоном, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. Як тільки гречка зварилася – страва готова. Приємного апетиту!