Дістаємо м’ясо, нарізаємо невеликими кубиками, щоб м’ясо добре запеклось і було м’якше
Очищаємо картоплю, куди ж без неї)
Обов’язково так само як і м’ясо робимо нарізку не сильно крупно, інакше страва втратить вишуканість
Потім засинаю перець і сіль
Додаємо гриби…. Мммм зараз пишу рецепт і вже відчуваю неймовірний запах з кухні. І так трохи відволіклася , гриби можна будь у мене це печериці.
Додаємо майонез або кетчуп у мене це майонез і розмішуємо , (я пробувала і майонез і кетчуп теж оригінально вийшло).
Укладаємо в горщики , заливаємо водою, але трохи, буквально на денце (щоб просто не пригоріло)
Ставимо в духовку. Духовки у всіх різні, тому орієнтуйтеся по готовності. Я зазвичай ставлю на 1 годину.
Воду яку ми залили в кінці служить бульйоном, тому перед подачею на стіл можна залити бульйоном наше творіння вишукане
Приємного всім апетиту.