Грибне печеня з грибами і картоплею в горщиках

Грибне печеня з грибами і картоплею в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочу поділитися одним рецептом який з року в рік , з покоління в покоління готується все смачніше і смачніше. Для приготування цієї страви на сім’ю з 3-4 чоловік, знадобиться 1 кг свіжого м’яса. Ріпчасту цибулю зробить блюдо м’якше і додасть пікантного запаху, достатньо буде 2 головки. Гриби додадуть аромат страви, знадобиться 200 гр.

Для засолювання такої порції можна зробити за смаком, так само і з приправами, можна додавати на будь-який смак. Маринувати можна в 100 гр майонезу або кетчупу (на Ваш розсуд). Потрібно ще 100 гр води, в процесі поясню для чого…

Покроковий рецепт