Підлива з яловичини з солоним огірком і овочами

Підлива з яловичини з солоним огірком і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна і ситна м’ясна підлива, приготовлена з яловичини, урізноманітнює і доповнить будь-який гарнір.

Інгредієнти

Яловичина (м’якоть) – 350 гр
Масло рослинне – 30 мл
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Огірок солоний – 1 шт.
Соус томатний – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Вода – 200 мл

Як приготувати Підлива з яловичини з солоним огірком і овочами

Для приготування м’ясної підливи нам потрібно м’якоть яловичини. Її ми доповнимо у страві подрібненими овочами і солоним огірочком. Виходить ситно і смачно! Готувати будемо в сковороді.

Покроковий рецепт

Беремо відповідний шматок яловичини без кісток. Промиваємо під проточною водою, обтираем паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо на обробну поверхню, нарізаємо тонкими брусочками. У сковороді підігріваємо олію. Нарізку з яловичини викладаємо на сковорідку. Солимо, перчимо. Починаємо обсмажувати на помірному вогні. За необхідності додаємо кип’ячену воду (трохи).

Паралельно з піджаркою яловичини займемося підготовкою овочів. Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Виймаємо з банки солоний огірочок. Морквину для м’ясної підливи натираємо. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Огірок подрібнюємо кубиками.

М’ясо у нас досить потушилось, стало м’яким.

Викладаємо до м’ясних шматочках нарізку з овочів і солоного огірочка.

Тушкуємо спільно м’ясо з овочами 10 хвилин. Потім додаємо томатний соус.

Заливаємо в достатній кількості кип’ячену воду. Перемішуємо, за необхідності досолює. Тушкуємо підливу під кришкою 15-20 хвилин. Можна в процесі додати зелень або улюблену приправу.

Подаємо готову підливу з будь-яким гарніром. У нас – макаронні вироби.

Приємного апетиту!